STRESSCOACH


När livet känns övermäktigt, när man har flera bollar i luften och när både pressen och stressen ökar kan man uppleva sig själv som lite vilsen. Man tappar livsglädjen, kroppen hinner inte återhämta sig, många personer kan uppleva yrsel, minnesluckor, hjärtklappning, trötthet, sömnsvårigheter och andra kroppsliga biverkningar på negativ stress som är skadliga för oss och våra kroppar.

 

Som stresscoach jobbar jag och utbildade besökshunden Sigge med att förhindra, förebygga och lindra negativ stress. Vi ger dig stöd, råd och coachning i frågor som handlar om stress. Som din stresscoach har vi kunskap och verktyg om hur vi tillsammans ska finna lösningen för att du skall må bättre, återfå din balans i livet och samtidigt få en ökad livskvalitet.


Vi utgår alltid från ditt nuläge och utifrån det skapar vi personliga stresshanteringsverktyg som du kan använda där du befinner dig just nu för att jobba mot dina framtida mål. I behandlingen använder vi både mental träning, mindfulness och coachning för att uppnå positiva resultat.

 

Hos mig är det ditt välmående och din hälsa som står i fokus och som är högsta prioritet för mig.


En unik och positiv fördel med att välja Lycke Friskvård är att utbildade besökshunden Sigge kommer närvara vid stresscoachningstillfället.


Djurs närhet har flera positiva & hälsofrämjande effekter på oss människor. Det minskar bland annat produktionen av stresshormon, ökar halterna av må-bra hormon dopamin, serotonin och oxytocin, som i sin tur leder till positiva hälsoeffekter såsom:

 

  • Minskad ångest och depression
  • Minskad stress och smärta
  • Sömnen förbättras
  • Sänkt blodtryck
  • Stärker ditt immunförsvar

 

Inom kort kommer du kunna boka stresscoachning via BokaDirekt


OBS! Hund finns i lokal under stresscoachningen!