Hej, jag heter Katarina


Jag har startat Lycke Friskvård för att jag vill fokusera på hälsa, välmående & en ökad livskvalitet. Min vision är att erbjuda tjänster som skall förhindra, förebygga och lindra negativ stress, som idag väldigt ofta leder till psykisk ohälsa.

 

Jag är diplomerad Friskvård- och Hot-Stone massör, Koppingsmassör samt Regndroppstekniker/ massör och arbetar ständigt med att både uppdatera mig och vidareutbilda mig för att erbjuda högsta möjliga kvalité på mina behandlingar. Inom kort kommer jag även lansera stresscoachning med besökshund.

 

Det som gör mina tjänster unika är att utbildade besökshunden Sigge kommer att närvara både under massagen och, inom kort, stresscoachningen.

 

Djurs närhet har flera positiva och hälsofrämjande effekter på oss människor. Två av de viktigaste och mest aktuella effekterna i dagens samhälle är att det minskar produktionen av stresshormon & ökar halterna av må-bra hormon - dopamin, serotonin och oxytocin.


Jag är medlem i SKFM vilket är ett av Sveriges största förbund för terapeuter - Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin. Genom ett medlemskap i SKFM har Du som kund en kvalitetssäkring på mina tjänster. SFKM kontrollera kunskaper inom etik, hygien, basmedicin och lagstiftning, ämnen som är viktiga när man arbetar med människors hälsa.


På min mottagning i ICON huset, bredvid Vida Arena i Växjö, har jag skapat en lugn, skön och avslappnande oas dit Du är varmt välkommen. Här får Du närvaro och omtanke av både mig & Sigge, vi tar väl hand om Dig.


Välkommen!