Massage - Växjö, Tingsryd, Alvesta, Lessebo, Vislanda och Lammhult med omnejd

HOT-STONE MASSAGE

Detta är en fantastisk spabehandling som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Det är en behandling som kombineras av varma lavastenar och väldoftande aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och minska stress, vilket gör att man kan bli av med muskelspänningar eller muskelvärk på ett mer avslappnande och behagligt sätt.


Hot-Stone massagen ökar även blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper också till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna.


Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Efter behandlingen kommer Du känna Dig uppmjukad, varm och avstressad.


Om Du är gravid, har hjärtproblem eller svårinställd diabetes rekommenderar jag Dig att välja någon av våra andra behandlingar.


OBS! Hund finns i lokalen behandlingen

Priser

30 min     450 kr - ryggmassage

45 min     595 kr - rygg- & fotmassage

60 min     750 kr - helkropp - GÅVA PÅ KÖPET

75 min     900 kr - helkropp De Luxe - GÅVA PÅ KÖPET

ANTISTRESS MED CURA TÄCKE

Denna behandling är till för Dig som upplever stress och behöver komma till ro. Du får en mjuk och avslappnande massage av stressrelaterade muskler såsom axlar, nacke, ansikte och skalp, behandlingen avslutas med en härlig fotmassage. Under behandlingen kommer Du ha ett Cura täcke på Dig, vilket är ett tyngdtäcke. Tyngdtäckets omslutande och massageliknande effekt frisätter kroppens egna må-bra-hormon som får Dig av komma ner i varv snabbare, verkar avslappnande och rogivande.


Cura täckets positiva effekter gynnar alla och har visat positiva resultat på bland annat psykisk ohälsa, barn och vuxna med ADHD, ångest och oro relaterande diagnoser.


Denna behandling är också väldigt bra för Dig med spänningshuvudvärk/ migrän.


OBS! Hund finns i lokalen behandlingen

Priser

30 min     450 kr

45 min     595 kr

60 min     750 kr - GÅVA PÅ KÖPET

KLASSISK MASSAGE

En härlig behandling där vi går igenom hela kroppen, inklusive händer och fötter. En djupare och mer ingående samt behandlande massage där bland annat lindriga muskelspänningar kan behandlas. Med klassisk massage kan man förebygga och motverka spänningar som skulle kunna förorsaka skador och problem vid ett senare tillfälle. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att Du känner Dig lugnare, mjukare och mer rörlig.


Fördelarna med massage är att det minskar produktionen av stresshormon (kortisol och noradrenalin) och ökar halterna av må-bra hormon (dopamin, serotonin och oxytocin) som i sin tur leder till flera positiva hälsoeffekter som tex;


• Minskad stress och smärta

• Sömnen förbättras

• Sänkt blodtryck

• Stärker ditt immunförsvar

• Minskad ångest och depression


OBS! Hund finns i lokalen behandlingen


Priser

30 min     450 kr

45 min     595 kr

60 min     750 kr - GÅVA PÅ KÖPET

AVSLAPPNINGS- MASSAGE

Lugn och mjuk behandlinh för hela kroppen inklusive händer och fötter. Massagen utförs med lätta tryck och med långsamma rörelser för en total avslappning. Detta är en passande behandling för Dig som känner Dig stressad och har mycket spänningar i kroppen. Massagen ökar utsöndring av “lugn och ro” hormon, vilket hjälper Dig att slappna av och ger Dig återhämtning. Den även lindra och minska depression, ångest och smärta.


Uppmjukningen av muskulaturen och den ökade blodcirkulationen som behandlingen medför bidrar till en bättre sömn. En perfekt behandling för Dig som önskar att komma ner i varv och få ökad sinnesro samt förebygga stress och spänningar i kroppen.


OBS! Hund finns i lokalen behandlingen


Priser

30 min     450 kr

45 min     595 kr

60 min     750 kr - GÅVA PÅ KÖPET

Min lokal ligger i Växjö men jag riktar mig även till er i närliggande städer och orter, såsom Tingsryd, Alvesta, Lessebo, Vislanda och Lammhult med flera. Varmt välkommen att boka din behandling hos mig!

Din hälsa & Ditt välbefinnande står i fokus!


Lycke Friskvård inriktar in sig på hälsofrämjande tjänster inom friskvård för ökad livskvalitet.


Välkommen!

Senaste nytt

14 AUG, 2020

Nu ligger nya bokningsbara tider uppe på Boka Direkt! Där hittar Du även NYHETEN - Hot-Stone massage! Läs mer om behandlingen under fliken Massage. Välkomna!

Copyright © All Rights Reserved

Kontakt

ICON

Storgatan 82A

352 46 Växjö